KLEURADVIES


KLEURADVIES

Kleuradvies op maat?

De basis voor ieder interieur vinden we in een goede samenstelling van een palet aan kleur. Iedere kleur telt en samen moeten zij een samenhangend geheel vormen. Het kan een kleurpalet zijn dat in rust en harmonie is, met aardtonen of pastels, maar ook een contrastrijk kleurpalet of juist heel speels en vrolijk met felle of meer verzadigde kleuren.

Kleurkaart

Samen gaan we op zoek naar een passende kleurkaart, uw eigen kleurfamilie, de juiste combinatie. Aanvullend kunt u er voor kiezen om een advies te krijgen hoe deze kleuren toe te passen in het interieur. Het is ook belangrijk de kleuren te waarderen. Soms is een kleur aanwezig in de kleurkaart als accent. Die kleur pas je anders toe dan andere kleuren.

Hoe kan Roomwit helpen?

Er zijn 3 opties.

  • LOS – U kunt kiezen voor een los advies ‘Kleurkaart’ maken op basis van 1,5 uur à € 75,00 incl. btw en excl. reiskosten (indien van toepassing). We spreken af op toplocatie met inspirerende omgeving en u krijgt uw persoonlijke kleurkaart in een mapje en aanvullende informatie mee naar huis met tips over hoe de kleuren toe te passen in uw interieur.

Klik hier voor het maken van een afspraak ‘Kleuradvies’

  • GEÏNTEGREERD – De kleurkaart kan onderdeel zijn van een stylingplan, interieurontwerp of een advies. De uren en vergoeding voor de kleurkaart zijn dan opgenomen in een pakket of offerte.
  • ADVIESDAG – Incidenteel verzorgt Roomwit kleuradvies op locatie, waarbij u kunt inschrijven in een tijdblok van een half uur. De kosten voor deelname aan deze adviesdagen verschillen en zijn afhankelijk van het evenement. De gemaakte kleurkaart krijgt u mee naar huis. Het is ook mogelijk om met een groep een eigen event aan te vragen, in passende stijl georganiseerd. Denk aan een groep vriendinnen, werkgroep, teamuitje of vrijgezellenfeestje.

Klik hier om te kijken wanneer het volgende kleuradvies op locatie plaatsvindt.