INTERIEUR WORKOUT


INTERIEUR WORKOUT

Ga direct naar: → TICKETS ←

Tijdens een intensieve training op een toplocatie gaan de deelnemers aan de slag om zelf onder begeleiding van een woonprofessional een basis interieurplan voor een ruimte in huis te maken.

Interieur Trainer

De Interieur WorkOut wordt gegeven door Vanessa Kervezee, profesioneel styliste en interieurontwerper bij Roomwit. “Mijn inspiratie is veelzijdig. Mijn kennis en ervaring deel ik graag. Voor iedereen is er een passend advies en ontwerp. Alles begint met een idee, laten we samen aan de slag gaan!”

6-PACK-formule

Speciaal voor de Interieur WorkOut ontwikkelde Roomwit de ‘6PACK-formule’. Deze formule is vormgegeven in een handig persoonlijk werkboek vol inspiratie. In zes stappen maken we samen een persoonlijk interieurplan voor een ruimte in huis.

Aan bod komen: stijl, kleur, materiaal, ruimte en indeling en beleving. Iedere stap van de 6PACK–formule is voor zien van een stukje theorie, heel veel tips en trucs en natuurlijk ga je zelf aan de slag. Aan het eind van de training ga je naar huis met een goed interieurplan met logische stappen. Succes verzekerd!

” Iedereen die een veranderplan in huis of elders heeft raad ik een work-out met Vanessa aan! Je moet wel aan de “bak” maar dan heb je ook “wat”…. “

Toplocaties

De interieur WorkOuts worden gehouden op toplocaties in Nederland. Met enige trots werkt Roomwit samen met een groot aantal interieurprofessionals en topondernemers. Het idee is dat de omgeving van de training een extra boost geeft aan de WorkOut.

Meerwaarde

De meerwaarde van deelname: Er is een briefing voor aanvang + Stel 4 uur lang al je vragen aan een professioneel interieurstyliste. + Werk met een duidelijke en overzichtelijke werkmethode. + Iedereen kan het. + Ga naar huis met een interieurplan met duidelijk stappen in een handig werkboek. + Maak gebruik van de tips en het netwerk van de trainer. + Iedere WorkOut is inclusief gezonde lunch of diner. + Alles is geheel verzorgd. + Iedereen krijgt als extra een goodiebag met verrassende inhoud.

” Ik vond de opbouw goed in de work-out, er was fijn werkmateriaal voor handen en een verrassend resultaat als cadeau op het einde. Er was veel ruimte en aandacht voor elke deelnemer en we hebben ook van elkaar geleerd. “

Schrijf je in via deze link en laat je woonwens uitkomen. Je krijgt de beste training voor je huis en een flinke dosis inspiratie. Iedereen kan meedoen, maar vol is vol.

Kosten per deelnemer: € 59,95 euro.

Zijn er speciale dieetwensen, wil je mij iets vragen of laten weten? Bel of mail me gerust.

Voor verdere informatie en leuke nieuwsitems kun je Interieur WorkOut volgen op haar eigen pagina’s op facebook, instagram, twitter. Nieuwe data en locaties worden hier ook bekend gemaakt. Boekingen lopen via EventBrite.

• • •

Nog even op een rijtje. Alle Interieur WorkOuts zijn inclusief:

– Briefing

– Koffie/thee/zoets

– Werkboek

– Materialen

– Tips en tops

– Lunch/diner (afhankelijk van het tijdstip)

– Goodiebag

– Terugkoppelmoment

” Nogmaals bedankt voor de Interieur WorkOut van afgelopen zaterdag! Het was leerzaam, gezellig en praktisch. “