Publicatie roomwit èn Designroute in Leven! Magazine lente 2015


Deze lente staat Leven! Magazine in het teken van het Zeeheldenkwartier. De lancering van deze uitgave werd gevierd met een feestelijke borrel bij de Harbour Club Scheveningen.
En daar voelen Zeehelden zich wel thuis.
In deze uitgave vind je een item over roomwit styling en ontwerp èn over de Designroute. Daar ben ik natuurlijk heel trots op. Op de foto bij het artikel van roomwit zie je een inrichting met warme kleuren oranje en geel, veel wit en grijs. Het ontwerp en idee hiervoor heb ik gemaakt. Leven! kwam ter plaatse langs en maakte de mooie foto.
Designroute is een inspiratiewandeling. Met een groep mensen wandel ik door een bijzondere wijk en gaan we langs bij toplocaties, grote en kleine namen. Iedereen heeft een verhaal, we krijgen een rondleiding of mogen iets lekkers proeven. Alles in het teken van inspiratie, design, cultuur, historie, ondernemersschap. Er mogen overal foto’s gemaakt worden. Informatie vind je op www.roomwit.nl en op Eventbrite.nlhttp://www.eventbrite.nl/o/vanessa-kervezee-7986250145 waar je ook gelijk een ticket kunt boeken.

Het magazine zet Zeeheld Anton Corbijn in het zonnetje. Binnenkort is zijn werk te zien in het Haags Gemeentemuseum èn in het Fotomuseum Den Haag. En nu dus al in Leven! Magazine.

Je vindt het magazine in Haagse winkels, of bestel het online via de site. Mooi blad om te hebben!